operació maquillatge urbà_


Atrès
us proposa dur a terme l’ Operació maquillatge urbà”.

operació maquillatge urbà
Com sabeu, la ciutat ha experimentat canvis importants. La proliferació dels nous habitatges ha modificat notablement l’aspecte de l’entorn urbà, posant de relleu la necessitat de fer un rentat de cara als edificis antics, que conviuen amb els més recents.
I no és tant sols la millora de l’aspecte estètic, sinó també la conveniència de suprimir les barreres arquitectòniques dels accessos, així com de fer un manteniment adequat que conservi els edificis com el primer dia, garantint així la seguretat de propietaris, usuaris i vianants.

Us proposem l’actualització de la vostra façana, fent-la més moderna i segura, estudiant d’adaptabilitat dels accessos i donant-li un nou aspecte que la integrarà dins una ciutat en constant renovació.

L’avantatge?
No us haureu de preocupar de res: després de fer un estudi de necessitats i de pressupost, elaborarem el projecte, tramitarem els permisos, us informarem de les ajudes que es poden sol·licitar i durem a terme la direcció de les obres, fent les gestions que calgui amb els industrials i oferint-vos en tot moment un assessorament tècnic personalitzat.

Demaneu pressupost sense cap compromís.

www.atres.cat

atrès arquitectura interior

----------------------
estudi
----------------------
----------------------
assessoria tècnica
----------------------
contacte

----------------------
operació
maquillatge urbà
----------------------
disseny de bussoga.com